[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Tevreden klanten’ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_masonry_gallery ids=’4116,3757,4032,4050,4035,4034,3802,3784,3778,3807,3863,3788,3781,3783,3787,3873,3836′ items=’12’ columns=’6′ paginate=’load_more’ size=’fixed masonry’ gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’none’ caption_styling=” caption_display=’always’]

[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’En de reden waarom ze dat zijn’ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_testimonials style=’grid’ columns=’2′ interval=’5′ font_color=” custom_title=” custom_content=”]
[av_testimonial_single src=” name=’Arie Stapper’ subtitle=’Stapper Advies BV’ link=” linktext=”]

“Het verbeteren van de Nederlandse én de Engelse tekst doet Mariëlle snel, soepel en goed! Zij kijkt daarbij goed naar zowel spelling als zinsopbouw. Als ‘bonus’ doet zij ook voorstellen om alinea’s te verbeteren. Mariëlle levert topkwaliteit voor een scherpe prijs.”

 

[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Erwin van Ginkel’ subtitle=” link=’https://www.erwinvanginkel.nl’ linktext=’WordPress blogger’]

[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Nordhaven’ subtitle=” link=’http://’ linktext=”]

“Taalgebruik zegt veel over je identiteit. Dat geldt voor personen, maar zeker ook voor organisaties. Het advies aan onze klanten is dan ook om in alle online uitingen zorgvuldig om te gaan met het opstellen van teksten. Tekst moet niet alleen foutloos zijn, ook de tone of voice moet kloppen. Met De Woordenwaag hebben wij een partner die ons daarbij helpt. Prettig aan de samenwerking met De Woordenwaag is niet alleen het tekstueel advies en de tekstcorrectie, ook de professionele vertalingen (EN – NL / NL – EN) komen vaak van pas.” 

[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Kievit Hoveniers’ subtitle=” link=” linktext=”]

“Nadat mijn website gebouwd was, moest er nog tekst geschreven worden.  Na een avond zelf proberen had ik nog niks op papier, dus ben ik op goede geruchten afgegaan en bij De Woordenwaag terechtgekomen. Na een uurtje op bezoek te zijn geweest bij Mariëlle kon zij al aan de slag. In zeer korte tijd kwam er een keurige tekst uit, die ook nog eens volledig bij mij en mijn bedrijf past. Mariëlle voert nu nog regelmatig klusjes uit wat betreft nieuwe teksten bij nieuwe projecten. En de samenwerking bevalt uitstekend.

Mariëlle: denkt mee, is betrouwbaar, positief en weet kort maar krachtig leuk weer te geven waar het om gaat.

Kortom: De Woordenwaag is een absolute aanrader voor als je het goed wilt hebben.”

[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Taalexpert Engels’ subtitle=” link=” linktext=”]

“Mariëlle levert meerwaarde op het gebied van Engelse en Nederlandse teksten door haar veelzijdigheid: ze vertaalt, schrijft en redigeert. Dit biedt ze in twee talen, wat schakelen heel makkelijk maakt. Niet alleen heeft ze uitmuntende kennis van beide talen, ook is ze klantgericht. Ze luistert aandachtig naar de klantvraag en vraagt dan nog eens goed door, ze denkt mee over mogelijke oplossingen voor taaldilemma’s, en ze komt haar afspraken na. Dit in combinatie met een flexibele houding die waar nodig schikt naar de klantvraag, maakt dat ik Mariëlle van harte aanbeveel. Mariëlle is een veelzijdige taalprofessional – iemand die de beschrijving veelzijdig daadwerkelijk eer bewijst.”

[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Verhoeks & Provily’ subtitle=” link=” linktext=”]

“Wij hebben een hele fijne samenwerking gehad met Mariëlle. De teksten die zij voor onze website heeft gemaakt zijn origineel, inhoudelijk sterk en ze sluiten bij onze wensen aan. Zij werkt duidelijk, helder en efficiënt en de afstemming verloopt erg goed. Wij bevelen de Woordenwaag dan ook van harte aan!”

[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Anbecom Automatisering’ subtitle=” link=” linktext=”]

“Creatief, accuraat en professioneel. Dat is wat Mariëlle van De Woordenwaag kenmerkt en wat we in haar werk terugvinden. De fijne en ontspannen samenwerking leidt steeds weer tot een prachtig resultaat. Websiteteksten, nieuwsbrieven en blogs worden van een hoger niveau. Warm aanbevolen!”

[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Boom Hoveniersbedrijf’ subtitle=” link=” linktext=”]

“Boom Hoveniersbedrijf is van alle markten thuis; ontwerp, aanleg, onderhoud, boomverzorging en nog héél véél meer. Echter, bij het contact met een Portugese klant hebben wij de hulp ingeroepen van Mariëlle. Deze klant sprak slecht Nederlands en helaas is mijn Engels ook niet al te best. Om onduidelijkheden te voorkomen is Mariëlle met me meegegaan om als tolk te fungeren. Zij heeft uitleg gegeven over de offerte en onze manier van werken.

Mede dankzij de hulp van Mariëlle hebben wij de opdracht gekregen en hebben wij er weer een tevreden klant bij!”

[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Metalflex’ subtitle=” link=” linktext=”]

“Mariëlle heeft ons vakkundig geholpen met het schrijven van webteksten (NE, EN), waarbij ze een de slag heeft gemaakt van technische-/vaktekst naar uitnodigende leestekst voor iedere websitebezoeker. Ondanks de beperkte tijd die er was heeft ze een professioneel stuk werk geleverd!”

[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’HiHaHo’ subtitle=” link=” linktext=”]

“Mariëlle heeft ons team versterkt toen we werkten aan een serie Engelstalige artikelen over het gebruik van video’s in het onderwijs. Hierin stond haar ervaring als docent centraal en kwam haar ervaring als vertaler en tekstschrijver goed van pas. Ze stond open voor suggesties, deed actief mee in ons denkproces en kwam vaak zelf met waardevolle toevoegingen of ideeën. Daarnaast was ze ook vlot in de omgang, leuk om mee te werken, en deed ze flexibel mee in onze teamdynamiek.”

[/av_testimonial_single]
[/av_testimonials]

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

tien + zeven =