Nieuw!

Vandaag is nieuw. De morgenzon maakt langzaam duidelijk dat vandaag vol mogelijkheden zit. Vandaag is een goede dag om hard te werken. Of om niets te doen. Of om veel te doen en plotseling te beseffen dat je niets doet. Vandaag is ook een goede dag om iets nieuws te beginnen. Het heerlijke van iets nieuws is dat al die mogelijkheden van vandaag voor jou zijn. Allemaal. Of een paar. Of maar één. Net wat je wilt.

Achter het nieuwe ligt een blanco nietsheid, in het vooruitzicht zijn duizend wegen om op te dwalen. Vandaag begint mijn reis met deze blog. Welke paden ik zal betreden ligt nog in het ongewisse. En dat is nu juist zo fijn aan het nieuwe van vandaag. Want vandaag liggen alle opties open.

Blogs staan vol met woorden. Met eindeloze combinaties van woorden. Er liggen prachtige dingen op me te wachten. Zulke mooie zinnen die nog moeten worden geformuleerd. Woorden die nooit opraken. Die zo voor het oprapen liggen. En dat ga ik dan ook doen vanaf vandaag. Die vrijheid lonkt. Ik heb er zin in!