Tweede jaargang

2017-de-woordenwaag-2

Het nieuwe jaar is alweer een paar dagen oud, maar nog jong genoeg om te voelen als een nieuwe start. Ik wens u dan ook alsnog een heel goed en creatief 2017 toe en hoop ook dit jaar weer mee te denken bij het creëren van mooie tekst. De Woordenwaag bestaat nu een paar maanden en naast het opzetten van de toko zelf (of, zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen, ‘setting up shop’) hebben we al een leuk aantal bedrijven kunnen helpen aan correcte tekst, vertalingen of vertolkte gesprekken. Ik zie ernaar uit om dit aantal in het komende jaar te vermenigvuldigen.

Goede voornemens

Bij een nieuw jaar horen uiteraard ook goede voornemens. De Woordenwaag wil vooral de website optimaliseren (er ontbreekt nu bijvoorbeeld nog een portfolio), nieuwe klanten werven (zeg het dus voort!) en keurig op tijd beginnen ’s morgens (die vrijheid van het ‘voor jezelf werken’ vereist nog best wat discipline voor een avondmens, heb ik ondervonden).

En u?

Ik ben benieuwd wat uw goede voornemens zijn. Stiekem hoop ik natuurlijk dat u nu eindelijk echt uw website of reclamemateriaal onder handen wilt gaan nemen. En dat u dat perfect wilt doen, maar daarbij hulp nodig hebt van een tekstschrijver. Of dat u internationale banden op wilt bouwen of aan wilt halen en daarbij wel een vertaler kunt gebruiken. In dat geval weet u De Woordenwaag te vinden!